Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; IndeedMyTestimonialsWidget has a deprecated constructor in /inclust/p3/645/web/kiralydent.hu/www/wp-content/plugins/indeed-my-testimonials/indeed-my-testimonials.php on line 198

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; IndeedDoShortcodeWidget has a deprecated constructor in /inclust/p3/645/web/kiralydent.hu/www/wp-content/plugins/indeed-my-testimonials/includes/do_shortcode_widget.php on line 3
Otthoni fogfehérítés - Ragyogóan fehér fogak 5-8 nap alatt

Kérjen visszahívást!


Miért válassza a Király Dentet?

  • 2 rendelő Budapest szívében
  • Korszerű fogászati kezelések
  • Kiemelkedő higiénia
  • Prémium anyagok
  • Környezetbarát fertőtlenítés

Otthoni fogfehérítés esetén napról napra világosabb fogszín érhető el. A tökéletes fogszín eléréséhez kb. 10-12 alkalom szükséges.

Fogászati magánklinikánkon először lenyomatot veszünk az alsó és a felső fogakról, amely alapján elkészítjük az egyénre szabott fogsínt. A fogfehérítő zselét minden egyes alkalommal be kell tölteni a sín belsejébe, ezután az előkészített síneket éjszakára fel kell helyezni. A változás akár egy éjszaka alatt szemmel látható! Pácienseink nagyobb többségénél 5-8 éjszaka is elegendő, hogy fogaik tökéletesen ragyogó-fehérek legyenek.

Az otthoni fehérítési módszer választása esetében is nagyon ajánlott kerülni azoknak az ételeknek és italoknak a fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL

1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest