Éber szedáció

Rendelőnkben igénybe vehető az éber altatás is, mely azt jelenti, hogy műtét közben szó szerint nem alszik a páciens, csak kábult állapotban van, de kommunikálni tud és kooperatív.
Hosszabb fogászati beavatkozások elvégzéséhez ajánljuk. A szedáláshoz előkészítésre van szükség, a szedálás előtt aneszteziológus szakorvos vizsgálja meg, és dönti el, hogy a beavatkozásra alkalmas állapotban van-e.

A természetes alváshoz hasonló állapotba kerül, a fájdalommentességet kombinált módon, helyi érzéstelenítő és vénán át adott fájdalomcsillapító adagolásával érjük el. Komolyabb kezeléseknél, mint egy-egy nehezebb foghúzás, vagy kisebb szájsebészeti műtétnél ajánljuk az éber szedációs eljárást.

A kezelés folyamán a páciens N2O2 és O2 gáz keverékét lélegzi be. A gázkeverék oldja a szorongást, a félelmet, a kedélyállapot kifejezetten kellemes lesz.
Előnye, hogy semmilyen érzékelést sem kapcsol ki, a beteg kooperálni tud kezelőorvosával. Így természetesen csak érzéstelenítővel együtt használható, de teljes egészében megszünteti a kezeléssel járó rossz érzéseket.

A gáz belélegzése semmilyen komplikációval nem jár, nem függeszti fel, és nem befolyásolja semmilyen gyógyszer hatását. Mellékhatása nincs, hányingert, szédülést sem okoz, ráadásul nincs limitált időtartama, a kezelés teljes ideje alatt adható.

A szedálás után még néhány órán keresztül megfigyelés alatt tartjuk egy erre a célra berendezett szobában, ezután a páciens kisérővel együtt távozhat, valamint ebben az esetben sem vezethet aznap gépjárművet.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL

1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest