Fogászati implantátumok előnyei

Kérjen visszahívást!


Miért válassza a Király Dentet?

  • 2 rendelő Budapest szívében
  • Korszerű fogászati kezelések
  • Kiemelkedő higiénia
  • Prémium anyagok
  • Környezetbarát fertőtlenítés

Javítja megjelenésünket.

Az implantátum úgy néz ki, mint az eredeti fog, emellett érzésre is hasonlít az ember saját fogához, mivel a pótlás gyakorlatilag összeforr csontunkkal, így közvetlen a kapcsolat állkapcsunk illetve a műfog között.

Komfort érzés.

Mivel az implantátum beültetésekor a részünkké válik, nem jelentkezik a későbbiekben sem a kellemetlen idegentest érzet.

Könnyebb étkezés.

A műfogsorok sokszor megnehezítik a rágást. Az implantátum a kivehető fogpótlással ellentétben úgy viselkedik mintha az saját fog lenne, így lehetségessé teszi, hogy kedvenc ételeit kényelmesen, fájdalom nélkül fogyassza el.

Javítja az önbecsülést.

Nem kell többé hiányzó fogai miatt szégyenkeznie. Az implantátum visszaadja magabiztos mosolyát.

Szájhigiénia.

Mivel az implantátum nem igényli, hogy a szomszédos fogakat lecsiszolják, ellentétben a fogászati híddal, így a közvetlen fogaink épen maradnak, ami hosszútávon növeli a szájhigiéniát. Az implantátum nem igényel közvetlen támogatást, így az a fog körbe tisztítható marad, ezáltal is javítva a szájhigiéniát.

Tartósság.

Az implantátum rendkívül tartós megoldás. Gondos törődéssel fogpótlása akár egy életre szól.

Kényelem.

A kivehető fogpótlások nevükben foglalják hátrányukat azaz, hogy kivehetőek. Az implantátum megszünteti a fogsor eltávolítás – visszahelyezésének procedúráját, valamint biztosan nem okoz véletlen meglepetéseket.

Ki kaphat fog implantátumot?

Természetesen vannak esetek, amikor nem kerülhet sor fogászati implantációra, ilyen például a növekedésben lévő gyermekek, felnőtteknél a súlyos szívbetegség és a magas vérnyomás. További esetek: csontbetegség, olyan páciensek, akik gyógyszer, alkohol vagy drog függőségben szenvednek. Cukorbetegség esetében kaphat a beteg implantátumot, amennyiben a vércukor szint jól van beállítva és a kezelési idő alatt fokozottan ellenőrzi azt.

A fogászati implantátum hosszú élettartalmának érdekében különösen nagy jelentősége van az alapos fog-, és szájápolásnak, akárcsak eredeti fogaink esetében. Az elhanyagolt fog-, és szájápolás előbb utóbb fogunk, vagy az implantátum elvesztéséhez vezet. Ezért a fogápolás hiánya esetén a fogorvos megtagadhatja az implantációt.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL

1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest