Fogbeültetés lépései

Kérjen visszahívást!


Miért válassza a Király Dentet?

  • 2 rendelő Budapest szívében
  • Korszerű fogászati kezelések
  • Kiemelkedő higiénia
  • Prémium anyagok
  • Környezetbarát fertőtlenítés

Az implantátum beültetést megelőzően egy alapos fogorvosi vizsgálatra kerül sor, ekkor az esetlegesen előforduló gyulladásokat keresi orvosunk, ezeket minden esetben kezelni kell a műtét előtt, a szuvas fogak és a parodontózis mellett.

A műtét során elsőként szabaddá tesszük a csontot, nyálkahártyametszéssel. A nyálkahártya lebenyt leválasztva már hozzáférünk a csontozathoz. Ezt követően kiválasztjuk azt az ideális helyet ahová az implantátumot szeretnénk beültetni.

Az ideális hely megállapításakor figyelembe kell vennünk a rendelkezésre álló csont mennyiségét, minőségét, formáját, a szomszédos fogaktól való távolságát, valamint a tervezett fogászati rehabilitációs tervet, azaz, hogy hova tervezzük a fogakat pótló koronákat.

A kiválasztott területet egy pici fúróval megjelöljük, majd az implantátumhoz szükséges fúróval a rendelkezésre álló csont magasságát figyelembe véve, kifúrjuk a megfelelő mélységű lyukat. Ez a mélység megegyezik a kiválasztott, behelyezendő implantátum hosszával. A kapott lyukba csavarjuk bele az implantátumot, amelyet majdnem csontszintig (néha az alá) helyezünk.

A műtét napján feltétlen javasoljuk a terület jegelését annak érdekében, hogy kisebb legyen a következő napokban a duzzanat. Az implantátum beültetése után egy héttel történik meg a varratszedés.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL

1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest