Felnőtt fogszabályozás

Kérjen visszahívást!


Miért válassza a Király Dentet?

  • 2 rendelő Budapest szívében
  • Korszerű fogászati kezelések
  • Kiemelkedő higiénia
  • Prémium anyagok
  • Környezetbarát fertőtlenítés

Fogszabályozás felnőtteknekFogszabályozás felső korhatár nélkül

Általánosságban elmondható, hogy a fogszabályozó képes javítani fogaink pozícióját gyakorlatilag bármely életkorban. Míg a legtöbb ember a gyermekkorhoz, serdülőkorhoz társítja a fogszabályozó kezelést, addig valójában az életkor nem befolyásoló tényező fogaink mozgásában. Ma már egyre több felnőtt keres fogszabályozási kezelést görbe fogak, fog zsúfoltság stb. kezelésére.

Megfelelő ragasztott fogszabályozó készülékek segítéségével felnőttkorban is lehetséges a fogakat sorba rendezni.

Pontos kezelési terv

A készülék felragasztása előtt mindenkinek egyénileg elkészített, pontos kezelési tervre van szüksége. A rögzített készülékek alkalmazásakor minden egyes fogra külön kis “zárat”, bracetet, vagy tubust ragasztunk és a zárakba fogszabályozó ívet kötünk, így a fogak az ív mentén mozognak. 

Több, mint esztétika

Az első konzultáció alkalmával két röntgenfelvétel segítségével tájékoztatást adunk a lehetőségekről. A fogszabályozással a különböző foghiányokat pótló fémmentes fogpótlások, illetve rögzített fogpótlásnak a feltételeit teremtjük meg. A fogágy betegségekben szenvedők kilazult fogai pedig új helyükön megszilárdíthatóak.

Tehát a felnőttek fogait is lehet kezelni, s ehhez minden esztétikai igényt kielégítő porcelán brackettek (amelyeket a fogakra ragasztanak) és fogszínű teflonnal bevont fogszabályozó ívek állnak rendelkezésre, illetve a lingualtechnikát használva a bracketteket a fogak nyelv felöli oldalára ragasztják fel, így az esztétikus mosoly helyreállítása idején, gyakorlatilag láthatatlan fogszabályozást biztosítanak.

Napjainkban a fogazati eltérések nagy százalékát speciális átlátszó, fogakra húzható, levehető, úgynevezett fogszabályozó sínekkel is lehet kezelni.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL

1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest