Fogszabályozás előtt

Kérjen visszahívást!


Miért válassza a Király Dentet?

  • 2 rendelő Budapest szívében
  • Korszerű fogászati kezelések
  • Kiemelkedő higiénia
  • Prémium anyagok
  • Környezetbarát fertőtlenítés

Teendők, vizsgálatok fogszabáloyzás előtt

Teendők fogszabályozás előtt

A fogszabályozás megkezdésének feltétele az ép vagy teljesen helyreállított fogazat. Emiatt fogszabályozó kezelést megelőzően minden esetben alapos fogászati vizsgálatot végzünk. A szuvas fogak helyreállítása, az aktív fogágyfolyamatok megszüntetése nélkülözhetetlen. Nagyon fontos, hogy a fogszabályozó csak ép fogakra kerüljön fel! 

Vizsgálatok a kezelés előtt

A fogszabályozó kezelést megelőző szakvizsgálat során sor kerül az egyes fogívek, a harapás, az izmok, az állkapocsízület, a páciens egész testalkatának vizsgálatára is. A fogszabályozási vizsgálatkor panoráma röntgent, illetve oldalirányú koponyaröntgent, úgynevezett TELE röntgent készítünk, végül lenyomatot veszünk a fogívekről.

A siker alapja a megfelelő szájhigiéné

A sikeres fogszabályzó kezelés gyulladásmentes környezetet és tökéletes szájhigiénét követel. Ha rögzített készülék felhelyezése válik szükségessé, akkor elengedhetetlen a professzionális rendelői plakk és fogkő tisztítás. Ezt alapos szájhigiénés oktatás és felvilágosítás követ.

A  professzionális rendelői plakk és fogkő tisztítást a rögzített készülék felhelyezése előtt és után is meg kell ismételni, hogy az egészséges szájflórát fenntartsuk és megőrizzük.

A bracketeket (zárakat) a fogakon speciális ragasztóval rögzítjük, melyek eltávolítás után – ha a pácien betartotta a fogszabályozó kezelés során lévő szájhigiénés utasításokat – nem okoznak sérülést a fogzománcon.

EZ A SZOLGÁLTATÁS AZ ALÁBBI RENDELŐKBEN ÉRHETŐ EL
1056 Budapest, Belgrád rkp. 20-21.
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Sz: 8:00-14:00

Tel: +3617933440+36304334400  

BejelentkezésRendelőnkről

Pin It on Pinterest