Láthatatlan fogszabályozás Invisalign technológiával

Kényelmes I Gyors I Kiszámítható

A láthatatlan fogszabályozás forradalmi újítás, amely esztétikai és kényelmi előnyöket kínál a hagyományos fogszabályozáshoz képest. Az átlátszó sinek vagy retrainerek további előnye a hagyományos fogszabályozókkal szemben, hogy gyorsabb és kényelmesebb kezelést biztosítanak viselőjüknek. 

Láthatatlan fogszabályzás

KIRÁLY DENT

Több mint 15.000.000 boldog mosoly világszerte az Invisalign segítségével.

(

Az Invisalign átlátszó fogszabályozóival szinte minden fogszabályozási probléma kezelhető.

Dentális egyenetlenségek: Fogak szabálytalan elrendeződése, túlzott fogszorulás vagy fogközök nagysága miatt lehet szükség fogszabályozásra.

Harapási rendellenességek: Túlzottan előreugró felső fogak, nyitott harapás vagy túlzottan mély harapás esetén az állkapocs helyes pozíciójának kialakítása céljából szükség lehet fogszabályozásra.

Esztétikai okok: Sokan fogszabályozást választanak az esztétikai javítás miatt, hogy egyenes és vonzó mosolyt érjenek el.

Láthatatlan fogszabályozás Invialign technológiával

Az Invisalign forradalmasíttotta a fogszabályozást. Az átlátszó műanyag síneket, szinte észrevehetetlenül viselheted. A retainerek könnyedén eltávolíthatóak étkezéskor vagy fogápolásnál és természetesen nincsenek kényelmetlenséget okozó drótok vagy ékek.

A kezelés jellemzően rövidebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos fogszabályozás, és a tervezési szoftver segítségével pontos előrejelzést kapsz a kezelés várható időtartamáról és a végeredményéről. Az Invisalign kényelmes, diszkrét és hatékony megoldás a láthatalan fogszabályozásra.

Milyen előnyei vannak az átlátszó fogszabályzóknak?

Szinte láthatalan

A retainerek átlátszó műanyagból készülnek, így nem csak kényelmesebb viseletet biztosítanak, de szinte teljesen észrevehetetlenek használat közben is.

Gyors és kiszámítható

Az Invisalignnak köszönhetően már a kezelési terv elkészítését követően pontosan tudni fogod meddig tart a kezelés és milyen eredmény várható.

A fogak könnyen tisztán tarthatóak

A higiénia természetesen a legfontosabb. Mivel a retainerek bármikor könnyedén eltávolíthatóak, így a fogak tisztán tartása sokkal könyebb mint a hagyományos fogszabályozás esetén.

Bármikor kivehető

Az átlátszó fogszabályozó sínek bármikor könnyedén kivehetőek, így az étkezések és a fogmosás mellett akár a fontosabb események idejére is eltávolíthatóak. Fontos, hogy a hatékonyság érdekében a lehető legtöbb időt használd a sineket.

Garantált eredmény

A fogszabályozás az Invisalignnak köszönhetően nem csak gyorsabb és kényelmesebb, hanem kiszámíthatóbb is, így garanciát vállalunk a várható végeredményre.*

Hogyan működik a láthatalan fogszabályozás

3D szkennelés a fogak pontos helyzetének megismerése érdekében.

Kezelési terv elkészítése és a retainerek számának és kialakításának megtervezése.

A fogak mozgásának monitorozása és az eredmények nyomon követése.

Kontroll vizsgálatok az eredmény fenntartása érdekében.

Hogyan működik a láthatalan fogszabályozás?

A kezelés első fázisában 3D képalkotás segítségével pontos felvétel készül a fogak elhelyezkedéséről és a kezelés alatt röténő mozgásukról.

A felvétel alapján készülő kezelési terv részletesen tartalmazza, hogy mennyi időre és összesen hány db sinre (retainerre) lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez.

Az ITero szkenner segítségével előre megtekintheted, hogy milyen lesz a fogsorod a kezelés után.

Az átlátszó fogszabályozó sínek már a kezelés elején átadásra kerülnek, így a ritkábban van sükség kontroll vizsgálatokra és a szoftver segítségével az előrehaladás is nyomon követhető.

Szükség esetén a retainerek eltávolíthatóak, így a kezelés alatt is szabadabban élhetsz.

Ragyogó, egészséges és egyenletes fogsor akár 6 hónap alatt.

Az Invisalign technológiának köszönhetően a láthatalan fogszabályozás szinte az összes fogszabályozási problémára megoldász nyújt. Gyors, precíz, fájdalommentes és szinte láthatatlan megoldás a torlódott vagy ritka fogazatra, harapási renelleneségekre és esztétikai problémákra egyaránt. Esettől függően akár már 6 hónap alatt is omplex javulás érhető el. A +D (ITero) technológiának köszönhetően pedig a kezelés eredménye előre látható.

Előszűrés

Orál kamera segítségével megvizsgáljuk, hogy a páciens fogsora melyen technikával kezelhető?
(1 alkalom) 

Konzultáció

A kezelés első fázisa egy konzultáció, melynek része a panorámaröntgen, teleröntgen és 3D képalkotás is. Ezek segítik a pontos tervek elkészítését.
(1 alkalom) 

Kezelési terv

A második fázis a kezelési terv elkészítése. Meghatározásra kerül, hogy mennyi sinre és konzultációs időpontra lesz szükség a fogszabályzás időtartama alatt.
(2-4 hét) 

Kezelés

A 3. fázisban az elkészült sinek átadásra kerülnek és a kezelési tervnek megfelelően a konzultációk alkalmával az előrehaladás ellenőrzése is lezajlik.
(6-36 hónap) 

Állapot fenntartás

A fogszabályozást követően a legfontosabb feladat az elért állapot megóvása. Ezt az eredménymegóvást biztosítják a alkalomszerű kontroll vizsgálatok.
(kontroll vizsgálatok 3-6 havonta ajánlott) 

Mennyibe kerül a láthatatlan fogszabályozás.

1, Előszűrés

.Ingyenes

Orálkamera segítségével megvizsgáljuk, hogy a páciens számára megfelelő kezelést nyújt az Invisalign technológia.

2, Konzultáció

.25.000 Ft

panorámaröntgen, teleröntgen, scannerezés, 3D képalkotással megmutatják a várható végeredményt

3, Kezelési terv

.150.000 Ft

kezelési terv, várható időtartam, konzultációs időpontok, CT, 2-4 hét

4, Kezelés

.500.000 Ft-tól

fogszabályozó sínek és tartozékok átadása, használat betanítása, a pontos ár a kezelés várható időtartamától és a sínek számától függ (2 részletben is fizethető)

5, Állapotfenntartás (retenció)

.160.000 Ft / sor

atachemantek levétel, polírozás, fluorozás, retenciós sín (alsó és felső készítése és belső retainer)

6, Kontroll vizsgálatok

.ingyenes

Gyakori kérdések a láthatatlan fogszabályozásssal kapcsolatban

Mi az a láthatatlan fogszabályozás, és hogyan működik?

A láthatatlan fogszabályozás segítségével kényelmesen, gyorsan és kiszámítható módonon korrigálhatod a fogaid állását anélkül, hogy mások észrevennék. Legyen szó akár fogak döntéséről, elfordulásáról vagy középre rendezéséről, ez a megoldás biztosítja számodra a gyönyörű és egészséges mosolyt. Fedezd fel, hogyan működik a láthatatlan fogszabályozás és válaszd az Invisalignt, hogy mosolyod szabadon ragyoghasson!

Milyen esetekben ajánlott a láthatatlan fogszabályzás használata?

A láthatatlan fogszabályozás ideális választás lehet olyan esetekben, amikor szeretnéd korrigálni a fogaid állását, de nem szeretnéd, hogy az látható legyen mások számára. Ez a megoldás kényelmes, gyors és kiszámítható eredményt nyújt, így biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Bátran válaszd a láthatatlan fogszabályozást, hogy gyönyörű és egészséges mosolyt varázsolhass magadnak!

Mennyi ideig tart a láthatatlan fogszabályzás kezelés?

A láthatatlan fogszabályzás kezelés általában egyéni körülményektől függően változik. Azonban többnyire tartós, hosszú távú eredményeket ígér. A pontos kezelési időszakot fogszabályozó szakembered határozza meg a fogak állapotától és a kezelési céloktól függően. A Calculating Infinity segít megtalálni a legmegfelelőbb láthatatlan fogszabályozási megoldást számodra.

Milyen gyakran kell a kezelést ellenőrizni vagy módosítani?

A láthatatlan fogszabályozás esetén rendszeresen szükséges ellenőrizni és szükség esetén módosítani a kezelést. Ez biztosítja, hogy a fogak megfelelően helyezkedjenek el, és a kezelés eredménye optimális legyen. A pontos időszakot és gyakoriságot az orvosod határozza meg, aki a kezelést végzi. A rendszeres ellenőrzések és módosítások biztosítják, hogy a fogak fokozatosan helyreálljanak és a kívánt helyzetbe kerüljenek. A láthatatlan fogszabályozás egy hatékony és kényelmes módszer, amely hozzájárul a gyönyörű és egészséges mosoly eléréséhez.

Mennyire kényelmes a láthatatlan fogszabályzás viselése?

A láthatatlan fogszabályozás forradalmi újítás, amely esztétikai és kényelmi előnyöket kínál a hagyományos fogszabályozáshoz képest. Az átlátszó sinek vagy retainerek alig láthatóak, így a kezelés gyorsabb és kényelmesebb a hagyományos technikákkal szemben. Fedezze fel a láthatatlan fogszabályozás előnyeit és varázsoljon gyönyörű és egészséges mosolyt magának!

Milyen ételeket kell kerülni a kezelés során?

Az ételek, amiket kerülni kell a kezelés során, a károsító hatásuk miatt vannak felsorolva. Bizonyos ételek, például ragacsos vagy kemény ételek, amelyek nehezen rághatóak vagy megragadnak a fogak között, potenciálisan megbontják a fogakat szerkezetét. A kezelés során javasolt konzultálni a fogorvosával vagy az ortodontával az ajánlott étrendről és az élelmiszerek elkerüléséről, hogy biztosítsák a sikeres kezelést és a fogak egészségét.

Mennyi időt kell eltölteni a láthatatlan fogszabályozó viselésével naponta?

Az átlátszó fogszabályozó sinek kényelmes viseletet biztosítanak, de bármikor eltávolíthatóak. A gyors és hatékony kezelés érdekében érdemes a lehető leghosszabb ideig a fogakon hagyni és csak szükség esetén levenni.

Változik-e az életmódom vagy a napi rutinom a láthatatlan fogszabályzás használatakor?

A bármikor eltávolítható és átlátszó sineknek köszönhetően nem kell változtatni a napi rutinon.A sineket kényelmes viselni és szinte láthatatlanok, így bármilyen élethelyzetben hordhatóak.

Mennyire drága a láthatatlan fogszabályzás kezelés?

A láthatalan fogszabályozás a minőségi anyagok és a modern technológia miatt költségesebb mint a hagyományos fogszabályozás. Számos előnyének köszönhetően azonban gyorsabb kezelés, kiszámíthatób végeredmény mellett szabadabb és teljesebb élet lehetőségét kínálja.

Van-e bármilyen mellékhatása vagy kockázata a kezelésnek?

A láthatatlan fogszabályozásnak (például az Invisalign-nek) mint szinte minden orvosi kezelésnek lehetnek potenciális mellékhatásai vagy kockázatai, bár ezek általában enyhék és ritkák. Néhány példa:

  1. Kellemetlenség és nyomás: Amikor a fogak mozgatása megkezdődik, a páciensek tapasztalhatnak némi nyomást és kellemetlenséget. Ez azonban átmeneti és általában enyhíthető.
  2. Nyelv irritáció: Az Invisalign sínek hozzáérhetnek a nyelvhez, ami rövid távú irritációt okozhat. A szokásos viselés során azonban a szervezet alkalmazkodik hozzájuk.
  3. Nyáltermelés növekedése: A sínek viselése növelheti a nyáltermelést, ami néha ideiglenes érintkezési nehézségeket okozhat.
  4. Esetleges elmozdulás: Ha a síneket nem rendeltetésszerűen használják, vagy elvesztik őket, azok elmozdulhatnak, és a kezelés hatékonyságát csökkenthetik.
  5. Irritáció a szájban: Egyes páciensek érzékenyek lehetnek az anyagokra, amelyekből a sínek készülnek, és fekélyeket vagy irritációt tapasztalhatnak.
  6. Kezelés időtartama: Az Invisalign és hasonló rendszerek eredményessége a páciens együttműködésétől függ, és a kezelés időtartama is eltérő lehet. Ha a páciens nem rendszeresen viseli a síneket, vagy nem követi az ortodonta utasításait, akkor a kezelés hosszabb ideig is eltarthat.

Pin It on Pinterest