Dr. Bara Erzsébet

Dr. Bara Erzsébet

FOGORVOS

Dr. Bara Erzsébet vagyok, fogorvos. Fogorvosi diplomámat 2016-ban szereztem Marosvásárhelyen. Előtte fogászati asszisztensként, dentálhigiénikusként a fogászati szakmában részt véve (2005-2010), megkedvelve a fogorvoslás által nyújtott fájdalommentes kezelések, és nem utolsó sorban esztétikai, protetikai rehabilitációk (restaurációk) lehetőségét, váltottam.

Fő területem a konzerváló fogászat – fogpótlástan, ezen belül kedvenc területem az esztétikai fogászat (endodonciai beavatkozások, esztétikus tömések, inlay/onlay betétek, koronák). Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek tájékoztatására, felvilágosítására.

Célom, a pácienseim bizalmát kiérdemelni, azáltal, hogy a legjobb tudásom szerint, a pontos diagnózis felállítása után, a legmegfelelőbb fogászati kezelést kiválasztva, hatékony és időtálló ellátásban részesüljenek.

Angolul és románul is kiválóan beszélek.

CV

2010 – 2016 – általános fogorvosi képzés a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán.

2008 – 2010 – dentálhigiénikus asszisztensként dolgoztam a Király Dent sürgősségi fogászati rendelőben.

2007-2008 – dentálhigiénikus asszisztensként dolgoztam a Dr. Kirchmajer Réka Magánrendelőben, Marosvásárhelyen.

2005 – 2008 –  dentálhigiénikus asszisztens képzés a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán.

„Colgate” által támogatott felmérés- és motivációs programban való részvétel, amit elsőosztályos gyerekek körében végeztünk (plakk index meghatározás és fogmosási technikák elsajátítása).

Pin It on Pinterest